Alina Gorghiu: Nu vom ceda în fața imposturii, a minciunii și a abuzului. Moștenirea politică a lui Ponta nu sunt kilometrii de autostrăzi, nici munții de reforme, ci tonele de invective și minciuni

Alina Gorghiu: Nu vom ceda în fața imposturii, a minciunii și a abuzului. Moștenirea politică a lui Ponta nu sunt kilometrii de autostrăzi, nici munții de reforme, ci tonele de invective și minciuni
Foto: facebook.com/alinagorghiu

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți, după respingerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta, că le mulțumește celor care au susținut inițiativa liberalilor, subliniind că, împreună cu colegii săi, va continua lupta împotriva „minciunii, imposturii și abuzului”.

„Le mulțumesc celor care au venit astăzi în parcul Izvor, pe o vreme potrivnică, precum și celor care au votat în plenul Parlamentului, pentru a apăra demnitatea României. Nu vom ceda, nici astăzi, nici altă dată, în fața imposturii, a minciunii și a abuzului. Moștenirea politică a lui Victor Ponta nu sunt kilometrii de autostrăzi, nici munții de reforme, ci tonele de invective și minciuni. Peste toate acestea, Victor Ponta mai lasă o mare pată pe imaginea României!”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Liderul PNL a mai spus că Victor Ponta nu mai are susținere din partea electoratului, ci doar din partea câtorva lideri de partide interesați de menținerea acestuia la Palatul Victoria, lideri ce confundă „interesul național cu interesul personal”.

„Prim-ministrul mai are doar trei-patru cetățeni români care-l susțin. Din păcate, aceștia sunt liderii partidelor de guvernare și fiecare dintre ei are un interes. Unul vrea să se așeze pe locul de pe care s-a ridicat Victor Ponta în partid, altul își dorește să rămână primul senator al țării, celălalt confundă puterea cu interesul național, iar toți confundă interesul național cu interesul personal. Nu le pasă nici măcar de colegii lor de partid, dovadă că nu îi consideră suficient de maturi pentru a avea drept de vot. Nu le pasă nici de partidele lor, care se compromit, odată cu Victor Ponta și, cel mai grav, nu dau doi bani pe cetățenii cinstiți din această țară”, adaugă Gorghiu.