Alina Gorghiu: Suntem în fața aceleași mașinării roșii de furat voturi. PNL va câștiga dacă vom rămâne modești și solidari cu electoratul din România (VIDEO)

Alina Gorghiu: Suntem în fața aceleași mașinării roșii de furat voturi. PNL va câștiga dacă vom rămâne modești și solidari cu electoratul din România (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, în cadrul discursului de la Liga ALeșilor Locali PNL, care s-a desfășurat vineri și sâmbătă la Poiana Brașov, că PNL a decis să depună luni o moțiune de cenzură pe tema lipsiei de credibilitate a Guvernului generată de probleme în justiție ale premierului Victor Ponta.

Astfel, Gorghiu a făcut un apel către toți cei care sunt parlamentari și se află în coaliția care susține Guvernul să susțină moțiunea de cenzură a PNL.

În discursul său, Gorghiu a mai precizat că știe că „nu a fost ușor în fața aceleași mașinării roșii de furat voturi”.

„PNL este partidul pe care cei mai mulți români l-ar vota. Peste 40% ne-ar vota. Nu sondajele câștigă încrederea electoratului ci dumneavoastră. PNL va câștiga dacă vom reuși să rămânem modești și solidari cu electoratul din România. Uniți în interiorul partidului, mai ales uniți în interiorul partidului.

Vreau să va mai spun ceva despre reprimirea a fiilor risipitori și despre candidatura celor care vin de la alte partide pentru a lua lumina liberală înaintea sfintelor alegeri:

Și dumneavoastră ați avut vânătăi, o mână ruptă la bugetul local. Dar sunteți aici. Îi putem înlocui pe cei care au plecat cu oameni tineri, dornici să facă performanță. Chiar dacă nu vom câștiga imediat, vom crește sănătos și la următoarele alegeri îi vom înlocui pe primarii PSD care cred că sunt de neînlocuit.

Fiecare organizație județeană are libertatea de a decide, dar va avea responsabilitatea rezultatelor. Veți decide în cunoștiință de cauză știind pe cine vă puteți baza. Dar nu vom ierta contr-performanța. Aceasta nu are ce cauta în PNL”, a spus Gorghiu, potrivit mondonews.ro.

Alina Gorghiu: Suntem în fața aceleași mașinării roșii de furat voturi
 

Azi la Brașov, la Liga Aleșilor Locali, am salutat primarii și consilierii liberali pentru loialitatea față de PNL și pentru rezistența în fața presiunilor și abuzurilor actualei guvernări. Aleșii locali sunt forța partidului și fac din PNL un partid cu adevărat mare. #LAL_PNL #PNL

Posted by Alina Gorghiu on Saturday, September 19, 2015

 

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)