Anca Boagiu: Cazul Călărași e doar o fumigenă pentru a masca adevăratele probleme actuale, bugetul de stat și descentralizarea

Anca Boagiu: Cazul Călărași e doar o fumigenă pentru a masca adevăratele probleme actuale, bugetul de stat și descentralizarea
Foto: B1 TV

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu este de părere că înființarea unei comisii de anchetă privind „cazul Călărași” și tensiunile apărute între liderii USL în această situație sunt doar niște fumigene menite să ascundă adevăratele probleme actuale ale României.

„Aceste tensiuni sunt fumigene care ne distrag atenția de la adevăratele probleme ale țării. Ne-am obișnuit cu această diversiune grosolană, ca să nu spun ordinară a liderilor USL. Pe mine ca politician nu mă interesează decât două lucruri importante la ora actuală: dezbaterea pe bugetul de stat și descentralizarea României”, a spus Anca Boagiu la „Bună seara, România”, de pe B1 TV.

Liderul PDL spune că descentralizarea este „mai mult decât o feudalizare” a țării.

„Este o aruncare în aer a României, mai multe de cât o feudalizare. E un haos creat intenționat care are ca princiapl obiectiv alegerile ce vor urma. 41 de baroni locali vor putea să își numere liniștiți voturile”, a mai spus Anca Boagiu.

Anca Boagiu: Cazul Călărași este doar o fumigenă

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)