Anca Boagiu: L-am dat pe Victor Ponta în judecată pentru prejudicii aduse statului român

Anca Boagiu: L-am dat pe Victor Ponta în judecată pentru prejudicii aduse statului român

Vicepreședintele PDL, Anca Boagiu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediu ARD, că l-a dat în judecată pe Victor Ponta pentru prejudicii aduse statului român.

Vă anunț denunțul împotriva domului Victor Ponta pentru trei acțiuni premeditate care se îndrepată împotriva economiei românești. Prima se referă la eliminarea României din Uniunea Europeană. Cea de a doua se referă la trădarea intereselor economice și strategice ale României. Și nu în ultimul rând, distrugerea economiei românești„, a declarat Anca Boagiu.

De asemnea, vicepreședintele PDL a anunțat că îl va chema în instanță pe premierul Ponta și pentru injuriile aduse.”În egală măsură, am depus cererea de chemare în judecată a domnului Ponta pentru afirmații calomnioase, injuste și nedrepte împotriva mea ca fost ministru al Transporturilor pentru a ascunde acțiunile sale de subminare a economiei naționale și de abuz în serviciu„.

Anca Boagiu: L-am dat în judecată pe Victor Ponta

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)