Antonescu: PNL nu înghite găluşca despre manipularea manifestaţiilor anti-Roşia Montană de către Fundaţia Soros (VIDEO)

Antonescu: PNL nu înghite găluşca despre manipularea manifestaţiilor anti-Roşia Montană de către Fundaţia Soros (VIDEO)
Foto: B1 TV

PNL va vota împotriva proiectului minier de la Roşia Montană şi nu „înghite găluşca” legată de manipularea manifestaţiilor de către Fundaţia Soros sau puteri străine, a afirmat preşedintele PNL Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai precizat că liberalii se „delimitează” de afirmaţiile făcute de Mihăiţă Calimente, şeful comisiei SIE din Parlament.

„Nimeni din PNL nu înghite găluşca privitoare la manipularea manifestaţiilor de protest de fundaţia Soros sau puteri străine, cum se spunea pe vremuri”, a declarat Antonescu.

Calimente a declarat recent că ONG-urile din România finanţate de omul de afaceri George Soros au un rol determinant, „catalizator”, al protestelor din Piaţa Universităţii împotrica proiectului minier de la Roşia Montană.

„Poziţia PNL este clară, nu există niciun dubiu. Vom vota împotriva proiectului Roşia Montană”, a mai declarat Antonescu.

Antonescu: PNL nu înghite găluşca despre manipularea manifestaţiilor anti-Roşia Montană

Embed:

 

Ultima oră
10:27 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a spus că primarii sunt „doar vehicule”: O declarație total neinspirată. Vremea ”centralismului democratic”, cum se numea în perioada comunistă, a trecut demult (VIDEO)
10:21 - Câți bani vor primi sportivii medaliați din România, după Jocurile Olimpice de la Tokyo
10:20 - Florin Cîțu, de Ziua Imnului Național: Mesajul său puternic va continua să ne inspire valorile trainice ale libertății, dreptății și adevărului
10:07 - Ludovic Orban, despre valul 4 al pandemiei de coronavirus: „România nu va mai fi prinsă nepregătită. Sunt convins de lucrul ăsta” (VIDEO)
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)