ASPA a cerut ajutorul Poliției Locale Sector 6 la o intervenție din 14 ianuarie în zona Lacul Morii, susține Primăria Capitalei / Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la „Bună, România!”: Dacă se confirmă, Ciucu a mințit (VIDEO)

ASPA a cerut ajutorul Poliției Locale Sector 6 la o intervenție din 14 ianuarie în zona Lacul Morii, susține Primăria Capitalei / Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la „Bună, România!”: Dacă se confirmă, Ciucu a mințit (VIDEO)
Foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Primăria Capitalei susține că Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a cerut ajutorul Poliției Locale Sector 6 la „o acțiune de capturare” pe 14 ianuarie în zona Lacul Morii, arată un răspuns transmis către Răzvan Zamfir, co-realizator al emisiunii „Bună, România!” alături de Radu Buzăianu.

„Ciprian Ciucu, așteptăm răspunsuri! Dați-i mesaj primarului Sectorului 6 în aceste momente. Acuzațiile sunt foarte grave, îl vizează direct. Dacă informațiile Primăriei Generale se confirmă, Ciprian Ciucu a mințit în conferința de presă”, a spus Răzvan Zamfir.

ASPA ar fi cerut ajutorul Poliției Locale Sector 6 la o intervenție din 14 ianuarie în zona Lacul Morii

Răzvan Zamfir a citit răspunsul primit de la Primăria Capitalei, în ediția de miercuri a emisiunii „Bună, România!”.

„Potrivit unui răspuns venit de la municipalitate, la data de 14 ianuarie 2023, ASPA a avut o acțiune de capturare în zona Lacul Morii, str. Drumul La Roșu, la care a solicitat participarea unui echipaj de la Poliția Locală Sector 6. În urma acțiunii, au fost identificați patru câini care au intrat pe o proprietate privată, în prezența echipajelor ASPA și a Poliției Locale Sector 6”, a citit Răzvan Zamfir.

„Cum au intrat? Pentru că zona nu era împrejmuită, nu avea un gard, exact responsabilitatea Poliției Locale Sector 6. Ciprian Ciucu, așteptăm o reacție, domnule primar”, a adăugat el.

Jurnalistul a continuat să citească din mesaj: „La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un raport de activitate, în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată. Au menționat și numele proprietății private. Raportul a fost semnat și de polițistul local de la Sectorul 6, prezent la acțiune”.

Radu Buzăianu: „Domnul Ciucu tocmai ce a făcut o conferință de presă, în care n-a inclus această informație!”

Răzvan Zamfir: „Ba mai mult decât atât, a spus că, dacă ASPA ar fi intervenit când trebuia, s-ar fi, poate, evitat această tragedie. Răsturnare de situație, oameni buni!”

Radu Buzăianu: „Deci dumneavoastră înțelegeți că omul acesta folosește acest prilej al decesului, al acestei tragedii, ca să schimbe niște oameni, punându-i pe ai lui?”

Răzvan Zamfir: „Ciprian Ciucu, așteptăm răspunsuri! Dați-i mesaj primarului Sectorului 6 în aceste momente. Acuzațiile sunt foarte grave, îl vizează direct. Dacă informațiile Primăriei Generale se confirmă, Ciprian Ciucu a mințit în conferința de presă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe