Blaga: Organizarea unei Zile a Porților Deschise la Vila Dante în ziua referendumului, o tentativă de manipulare grosolană a alegătorilor

Blaga: Organizarea unei Zile a Porților Deschise la Vila Dante în ziua referendumului, o tentativă de manipulare grosolană a alegătorilor

Liderul PDL Vasile Blaga a atras atras atenția asupra deciziei Guvernului de a organiza o Zi a Porților Deschise la Vila Dante în ziua referendumului, precizând că aceasta reprezintă o tentativă de manipulare și un „pretext de manevre” în ziua votului.

Atragem atenția asupra implicării instituțiilor statului în campania pentru referendumul de mâine, 29 iulie. Astăzi (n.r. sâmbătă) RA-APPS a anunțat că organizează în duminica referendumului o Zi a Porților Deschise la Vila Dante. RA-APPS a furnizat adresa, a făcut cunoscute cele mai bune rute de transport și a fixat un orar pentru vizitarea gratuită a vilei. Această acțiune este evident o tentativă de manipulare grosolană a alegătorilor în ziua votului și o formă de campanie electorală mascată susținută de USL prin intermediul instituțiilor statului.  Această manevră ieftină care vine la capătul  unei campanii prelungite de dezinformare pe tema destinației Vilei Dante incită publicul și poate genera reacții imprevizibile. Acțiunea organizată de RA-APPS este doar un pretext pentru manevre și presiuni de natură electorală”, a spus Blaga.

Guvernul a anunțat că duminică, în ziua referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, va fi organizată Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante din Bucureşti.

Vasile Blaga acuză manipulare la vot

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22069').select();" id="embed_text_22069" />