Boc: Bătăliile politice trebuie duse de liderii PDL, nu de Edmond Tălmăcean

Boc: Bătăliile politice trebuie duse de liderii PDL, nu de Edmond Tălmăcean

Premierul Emil Boc a declarat că bătăliile politice trebuie purtate de către cei care conduc PDL, sugerând membrilor formațiunii să nu se aștepte ca, de exemplu, Edmond Tălmăcea să apere partidul.

Premierul a spus că unii au preferat să fie „în spate”, pentru a nu avea o imagine „şifonată”, iar în bătălie trebuie să intre cei care conduc partidul, care are are nevoie de o conducere politică, care să se bată cu adversarul politic.

Liderul PDL a recunoscut că partidul nu a făcut alegerile cele mai bune în cazurile desemnării unor persoane în diverse poziţii, adăugând că în unele situaţii, PDL a fost pus în dificultate și că este nevoie de „un filtru suplimentar” la numirile pe care partidul le face.

Boc le-a spus membrilor PDL București că s-a înscris în competiţia pentru șefia partidului pentru ca formațiunea să aibă cele mai mari şanse să se menţină la guvernare şi după 2012, pentru care trei condiții sunt necesare: menţinerea echipei PDL, a parteneriatului de succes cu Traian Băsescu şi câştigarea alegerilor locale.

La întâlnire, premierul a fost însoţit de Elena Udrea, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, William Brînză, Teodor Baconschi, Valeriu Tabără și Ghoerghe Arito, susținătorii moțiunii sale.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică