Cristian Buşoi, despre colaborare opoziţiei la Bucureşti: „USR nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL să scadă”

Cristian Buşoi, despre colaborare opoziţiei la Bucureşti: USR nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL să scadă
Foto: Inquam Photos / George Călin

Cristian Buşoi şi-a anunţat luni demisia din fruntea organizaţiei PNL Bucureşti ca urmare a rezultat înregistrat de liberali în Capitală în cadrul europarlamentarelor. În bilanţul făcut la final de mandat, acesta a criticat USR afirmând că deşi este nevoie de o opoziţie unită împotriva PSD, USR a preferat să nu fie un aliat corect ci un competitor care luptă să ia din procentele PNL.

„Este nevoie de o acțiune comună a opoziției în București și în țară, dar USR nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL să scadă. Au fost multe situațiile în care, ca președinte al PNL București, m-am făcut că nu văd lucrurile incorecte făcute de USR la București, pentru a salva aparența opoziției unite”, a arătat Cristian Buşoi, în mesajul în care şi-a anunţat demisia.

În mesajul în care îşi anunţă demisia din fruntea PNL Bucureşti, europarlamentarul a anunţat că e acum cel mai înţelep este să se retragă, dar va rămâne implicat şi în organizaţie şi în proiectele privind Bucureştiul. (Detalii AICI)

Ultima oră
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)