Campanie electorală cu minioni: Senatorul PSD Gabriel Mutu, candidat la primăria Sectorului 6, se promovează cu ajutorul personajelor din celebrul fim animat (VIDEO)

Campanie electorală cu minioni: Senatorul PSD Gabriel Mutu, candidat la primăria Sectorului 6, se promovează cu ajutorul personajelor din celebrul fim animat (VIDEO)

Campanie electorală cu personaje din desene animate. Aşa a ales să se facă popular în Sectorul 6, unde vrea să candideze pentru funcţia de primar, senatorul PSD Gabriel Mutu, informează B1 TV.

Parlamentarul a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care apare încadrat de doi minioni. În clip nu se adresează însă alegătorilor săi, ci copiilor, pe care îi invită la fotografii magnetice cu minionii.

Din ciclul „Ce mai fac parlamentarii pentru a-şi face reclamă”, senatorul Gabriel Mutu i-a surprins pe internauţi atunci când a postat pe pagina de Facebook un filmuleţ în care apare încadrat de doi minioni.

Proaspăt intrat în cursa pentru primăria Sectorului 6, din partea PSD, parlamentarul s-a gândit că este o idee bună să se promoveze cu ajutorul personajelor din celebrul fim animat, aşa că s-a dus în parc cu minionii. Încadrat de personajele ce dansează de zor în jurul său, parlamentarul îi invită pe copii în parcul din Drumul Taberei pentru a face fotografii.

”Copilaşi dragi, vă aştept în Parcul Drumul Taberei, alături de cei doi minioni Bob şi Kevin, să faceţi fotografii magnetice, să vă bucuraţi de ele şi de, bineînţeles, forţa lor de a fi nebunatici! O zi frumoasă! Vă pup!”, este mesajul transmis de parlamentar.

Campanie electorală cu minioni
 

Alături de tine si de minioni!

Posted by Gabriel Mutu on 4 Octombrie 2015