Candidații la Președinție, mesaj către electorat. Ponta: ”Vă asigur că voi fi un președinte bun”. Iohannis: ”Vă propun o schimbare a modului în care se face politică” (VIDEO)

Candidații la Președinție, mesaj către electorat. Ponta: ”Vă asigur că voi fi un președinte bun”. Iohannis: ”Vă propun o schimbare a modului în care se face politică” (VIDEO)

Cei doi candidaţi la preşedinţie, premierul Victor Ponta, din partea PSD, şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, din partea ACL, au transmis câte un mesaj alegătorilor, miercuri seară, înaintea alegerilor prezidențiale de duminică.

”Vorbesc cu milioanele de români cu care m-am întâlnit și la Dorohoi, la Reșița, Cernăuți, Chișinău, în toate orașele și comunele din această țară, le spun că după zece ani de dezbinare, România are o șansă extraordinară să meargă în direcția bună, să reparăm nedreptățile de atunci, România are nevoie de dialog și liniște, vreau să nu mai văd ură și atacurile la familie și la persoana candidatului, am văzut și de la dl Iohannis în ultima perioadă. Știu ce am de făcut, am 42 de ani, de la 18 ani lucrez și învăț pentru această țară. Mama mea și bunica mea, pensionare aici, să poată trăi într-o țară normală, copiii mei care trăiesc aici să poată trăi aici și peste zece ani. Sunt foarte mândru că sunt român, că putem fi o țară mai bună și că rănile făcute în zece ani putem noi cei de la USL să le închidem și putem construi tot ce s-a stricat în acei ani”, a transmis Ponta românilor.

”Mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că voi fi un președinte bun, și pentru dl Iohannis, și pentru cei ce au votat cu alt candidat”, a mai spus candidatul PSD.

”Am niște taloane de pensie. E important de știut: e o pensie de exact 4 lei”, a ținut să precizeze Klaus Iohannis.

”Trebuie să explic. 350 lei valoarea minim garantat, pensia dacă e mai mică se completează. Președintele țării trebuie să știe legea, habar nu are de legea pensiilor”, a intervenit Ponta.

”Din păcate, de dată această nu trebuie să alegem între două persoane, Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Eu vă propun o schimbare a modului în care se face politică, domnul Ponta va propune o continuare a modului de a face politică. Domnul Ponta va propune o creştere a taxelor. Voi avea respect faţă de lege, faţă de cetăţeni, voi apăra dreptul românului la vot, indiferent dacă votează în Bucureşti, în Dorohoi sau în Londra. Domnul Ponta nu a reuşit să facă acest lucru. Dacă cineva nu şi-a făcut bine treaba ca prim-ministru, cum putem să ne gândim că îşi va face treaba bine că preşedinte?”, a fost mesajul candidatul ACL pentru electorat.

”Nu am în spate niciun fel de instituții, niciun fel de oameni care mă manevrează. Dacă votați Victor Ponta, atunci PSD-ul va avea toată puterea. Dragii mei, nu dați toată puterea unui singur partid care e un partid de stânga neautentic, nereformat. Votați schimbarea și voi fi un președinte foarte bun pentru voi”, a încheiat Klaus Ioahnnis.

”L-am văzut pe Traian Băsescu. L-a studiat foarte bine pe Traian Băsescu. Același fariseism, aceeași încredere cu care a prostit românii. Eu voi trăi în România fără Băsescu și Iohannis”, a spus Victor Ponta.

”Oare i-a prostit Băsescu pe români când v-a pus prim-ministru? Pentru că pe mine m-a refuzat, pe dvs v-a pus”, a reacționat și Iohannis.

Mesajele candidaților la Președinție către electorat

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)