Cătălin Rădulescu, atac la adresa lui Mihai Tudose: Dacă în partid se hotărăște într-un anumit fel, te supui. Nu-ți convine, indiferent dacă ești premier, îți dai demisia (VIDEO)

Cătălin Rădulescu, atac la adresa lui Mihai Tudose: Dacă în partid se hotărăște într-un anumit fel, te supui. Nu-ți convine, indiferent dacă ești premier, îți dai demisia (VIDEO)

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat luni un atac extrem de dur la adresa premierului Mihai Tudose, susținând că cine nu se supune direcției impuse de partid ar trebui să-și dea demisia.

Cătălin Rădulescu, atac la adresa lui Mihai Tudose: Dacă în partid se hotărăște într-un anumit fel, te supui. Nu-ți convine, indiferent dacă ești premier, îți dai demisia

#DIRECT_ONE_5b0mp8#

Întrebat dacă sunt din nou probleme grave în interiorul PSD, Rădulescu a răspuns: ”Eu urăsc aceste manifestări. Problema este că aceste lucruri care trebuiau discutate în partid ies publice și nu sunt normale, pentru că lucrurile astea nu trebuie discutate decât în cadrul partidului și dacă într-un partid se hotărăște într-un anumit fel, te supui. Nu-ți convine, indiferent dacă ești premier, îți dai demisia și pleci dacă nu vrei să faci cum hotărăște partidul”.

De asemenea, întrebat dacă e un scenariu plauzibil schimbarea premierului, acesta a spus: ”Nu cred că ar trebuie să demisioneze Mihai Tudose. Sunt și prieten cu Mihai. Cred că greșește în mod flagrant în ultima perioadă de timp și mai observ că în momentul în care cineva pleacă din grupul parlamentar și se duce într-un minister sau ajunge prim-ministri se schimbă, crede că a mers prin concurs.

Dacă s-ar face concurs, probabil că puțini oameni din grupul parlamentar ar ajunge miniștri. Dacă tot ajung cum ajung, ar trebui să înțeleagă că au ajuns trimiși de partid.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că aceste declarații nefericite pe care le fac ei, certându-se unii cu alții, afectează foarte mult imaginea partidului. Eu îmi amintesc că eu când am afectat imaginea partidului am fost suspendat. Atunci să-i suspende pe mai mulți”.

Cătălin Rădulescu a vorbit și despre mitingurile anunțate de PSD.

”PSD-ul, indiferent că este la putere, va cere miting autorizat. Și noi ne dorim ca toată lumea să ceară mitinguri autorizate. În momentul în care cineva își permite să ocupe un loc public, atunci forțele de ordine trebuie să intervină ca în orice țară europeană.

Dacă noi hotărâm, sigur că vom face și la Pitești. Noi am făcut, oricum, cel mai mare miting”, a spus Rădulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu