Claudiu Năsui (USR): George Simion deseori face circ și scandal în Parlament / AUR a atras genul de oameni care mai degrabă sunt din galerii, din zona aceasta din care vine și Simion (VIDEO)

Claudiu Năsui (USR): George Simion deseori face circ și scandal în Parlament / AUR a atras genul de oameni care mai degrabă sunt din galerii, din zona aceasta din care vine și Simion (VIDEO)
Deputatul Claudiu Năsui, vicepreședinte USR și fost ministru al Economiei

Deputatul Claudiu Năsui, vicepreședinte USR, a reacționat la acuzațiile de viol aduse de o adolescentă unor membri AUR, susținând că situația e absolut oribilă, iar vinovații trebuie să răspundă penal. El a mai afirmat că faptul că astfel de oameni sunt primiți în AUR spune ceva despre esența acestui partid. Năsui a vorbit și despre circul pe care-l fac deputatul George Simion, liderul AUR, și senatoarea Diana Șoșoacă (ex-AUR) în Parlament.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Năsui, despre recentul scandal legat de AUR și circul pe care-l face Simion în Parlament

„Aș vrea să nu facem politică cu drama unei fete. Deci dacă e adevărat ce s-a întâmplat acolo, e absolut oribil și aici e mai mult decât o sancțiune politică ce trebuie făcută, e o sancțiine penală. Faptul că genul acesta de oameni se duc în partide și fac genul acesta de lucruri ne arată ceva și despre esența acestor structuri. AUR a atras genul de oameni care mai degrabă sunt din galerii, din zona aceasta din care vine și dl Simion”, a declarat Claudiu Năsui.

El s-a referit apoi și la cearta de azi dintre Simion și Șoșoacă: „Nu e prima oară când dl Simion face genul acesta de circ prin Parlament, dar având în vedere diferendul cu dna Șoșoacă – care a spus foarte multe lucruri despre AUR de-a lugnul timpului, adevărate sau nu, inclusiv despre cotizații obligatorii, multe altele, ea știind cum s-au întâmplat lucrurile – ăsta e avantajul. că atunci când se ceartă politicienii aflăm, în sfârșit, adevărul. Mai bubuie un mit dacă era vreunul”.

„Dl Simion face asta foarte des, vine și începe să facă circ și scandal, are impresia că dacă o face el și filmează el se pune cumva în postura unui reporter, dar evident că nu e”, a mai afirmat Năsui.

Urmăriți B1TV.ro și pe