Conferința de presă susținută de președintele Traian Băsescu: Vezi declarațiile intregrale ale șefului statului

Conferința de presă susținută de președintele Traian Băsescu: Vezi declarațiile intregrale ale șefului statului
Foto: B1 TV

Președintele Traian Băsescu a susținut o conferință de presă, marți seară, în cadrul căreia i-a transmis un mesaj premierul Victor Ponta.

Șeful statului l-a avertizat pe primul ministru că dacă nu va lăsa campania pentru alegerile europarlamentare să se desfășoare în mod normal, va fi opozant pentru toate acțiunile sale pentru prezidențiale.

„Domnul Victor Viorel Ponta s-a lansat  în campania prezidențială, acoperind în mod incorect campania pentru europarlamentare. Comportamentul premierului mă obligă să-l anunț public că dacă nu va lăsa să se desfășoare normal campania pentru europarlamentare, îi voi fi un opozant fără reţinere, pentru toate acţiunile pe care le face, pentru a-şi asigura un avans uriaş faţă de ceilalţi candidaţi în campania prezidenţială”, spune Traian Băsescu.

Totodată, președintele a prezentat câteva motive pentru care, în opinia sa, Victor Ponta nu poate ocupa scaunul de la Cotroceni.

„Ponta este un poltician extrem de corupt și laș. Există riscul ca, în cazul în care România ar ajunge să fie condusă de el, să devină o țară condusă de baroni și pușcăriabili. România ar intra într-un regres uriaș”, a afirmat șeful statului.

Vezi declarațiile integrale ale președintelui în materialul video de mai jos.

Conferința de presă susținută de președintele Traian Băsescu

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu