Corina Crețu: Mă simt jignită când citesc că toți PSD-iștii sunt corupți și nenorociți / Cine fură trebuie să plătească

Corina Crețu: Mă simt jignită când citesc că toți PSD-iștii sunt corupți și nenorociți / Cine fură trebuie să plătească
Foto: europeanul.org

Corina Crețu, Comisarul european pentru politică regională, a declarat că se simte jignită când citește că toți membrii PSD, partid din care provine și ea, sunt ”corupți și nenorociți”. Ea a insistat că este afectată de această ”etichetă pusă de toată lumea” Partidului Social Democrat.

“S-a dat acest sentiment care pe mine ma doare, ca om care provin din acest partid. Intotdeauna am fost afectata de aceasta eticheta pusa de toata lumea. (Ma simt jignita) in momentul in care citesc ca toti PSD-istii sunt corupti si nenorociti. Cum sa spun… eu sunt un om de stanga. PSD, ne-PSD, eu acest lucru nu-l inteleg in societatea romaneasca”, a declarat Corina Crețu, într-un interviu pentru HotNews.

Crețu a amintit că ea a fost de acord cu poziția Comisiei Europene, care a criticat controversata Ordonanță 13. Totodată, ea a spus că Guvernul Grindeanu trebuia să facă o consultare publică largă înainte de adoptarea actelor normative privind abuzul în serviciu, denunțul și grațierea unor fapte.

“Eu am impartasit pe deplin pozitia Comisiei Europene in februarie. Am vazut acum ca ministrul Justitiei doreste o dezbatere larga pe tema modificarilor legislative si cred ca acesta este modul de urmat”, a susținut aceasta, pentru HotNews.

Ea a mai afirmat că persoanele care fură trebuie să plătească și a precizat că în ultima vreme au fost mai puține cazuri răsunătoare de fraudă cu fonduri europene și asta datorită justiției.

”Cine fura clar trebuie sa plateasca si, v-am spus, pentru noi chestiunea aceasta cred totusi ca a fost depasita. In ultima vreme nu am mai auzit de cazuri majore legate de Romania privind coruptia cu fonduri europene”, a mai punctat Corina Crețu.

Ultima oră
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)