Crin Antonescu, întrebat dacă a returnat votul împrumutat de la Victor Ponta în 2009: „Nu. Pentru că nu mi l-a împrumutat” (VIDEO)

Crin Antonescu, întrebat dacă a returnat votul împrumutat de la Victor Ponta în 2009: „Nu. Pentru că nu mi l-a împrumutat” (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, s-a prezentat la urne, duminică, la Școala Generală Nr. 73, „Barbu Delavrancea”, pentru a-și exprima dreptul de vot.

Fiind întrebat de jurnaliști dacă a returnat votul împrumutat de la Victor Ponta în anul 2009, Antonescu a răspuns: „Nu, votul acela nu a fost chiar un împrumut pentru că nu m-a anunțat”.

”Este cel mai important câștig al nostru din ultimii 25 de ani. Nu am avut dubii”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu, vot la prezidențiale

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)