Crin Antonescu susține candidatura lui Cristian Bușoi la șefia PNL: În toate bătăliile politice pe care le-am condus a fost un partener onest. Am datoria morală să fiu lângă el

Crin Antonescu susține candidatura lui Cristian Bușoi la șefia PNL: În toate bătăliile politice pe care le-am condus a fost un partener onest. Am datoria morală să fiu lângă el
Foto: psnews.ro

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a anunțat vineri că susține candidatura lui Cristian Bușoi la șefia PNL, precizând că acesta i-a fost un ”partener onest” în bătăliile politice pe care le-a purtat și astfel, se simte dator să îl sprijine, informează HotNews.

"Susțin categoric candiatura lui Cristian Bușoi și sunt una dintre persoanele pe care le-a consultat. Părerile vor fi întotdeuna împărțite, în PNL cu siguranță eu am propria mea opinie bazată pe trei elemente. În primul rând, cred că este timpul ca în fruntea PNL să vină o figură mai nou mai proaspată, mai tânăr. Cred că domnul Bușoi are suficientă experiență politică, e un om care a crescut sub ochii mei 20 de ani, are simț politic.

În al doilea rând, în toate bătăliile politice pe care le-am condus a fost un partener onest și până la capăt, cum nu au fost mulți. Și am datoria morală să fiu lângă el.

În al treilea rând, mă nemulțumește ideea cum că în spatele lui Bușoi sunt cei răi, că este omul sistemului, că nu este cu personalitate, ca și cum am avea candidați eroi. Cred că este o investiție pentru viitor, cu orice investiție există risc, și cred că la acest congres cel care va fi ales va avea șansa să ofere dimensiunile personalitățile sale", a declarat Antonescu, într-o intervenție la un post de televiziune.

În ceea ce-l privește pe celălalt candidat la șefia PNL, Ludovic Orban, Crin Antonescu a precizat că acesta are șanse considerabile de a ajunge președintele PNL.

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura pentru șefia PNL. Europarlamentarul a devenit al treilea candidat intrat în cursa internă. Contracandidaţii săi sunt Cătălin Predoiu şi Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)