Cristian Diaconescu anunță o întâlnire online cu membrii PMP, inclusiv cei din Diaspora

Cristian Diaconescu anunță o întâlnire online cu membrii PMP, inclusiv cei din Diaspora
Foto: Facebook

Cristian Diaconescu, președintele PMP, anunță că vineri, la ora 20.00, va convoca o ședință, prin intermediul platformei Zoom, cu toți membrii partidului, din toate organizațiile, inclusiv Diaspora.

“Consider necesar ca, după o perioadă tulbure, să mă consult cu absolut toți colegii mei din țară și străinătate, fără a mă limita strict la organele de conducere ale partidului. Pentru mine, în calitate de președinte, fiecare membru PMP este important și are un cuvânt de spus. Principiul transparenței a fost cel după care m-am ghidat în toate pozițiile publice și politice în care m-am aflat și tocmai de aceea am decis să procedez astfel și să nu particip la întâlnirea restrânsă de la Sibiu. Membrii PMP, cei care au intrat și rămas în Partidul Mișcarea Populară din convingere și au achiesat la valorile și principiile noastre, nu trebuie să afle din surse terțe ceea ce se discută în aceste zile în interiorul partidului”, anunță Cristian Diaconescu prin intermediul unui comunicat de presă.

Acesta a reacționat la mesajul transmis de Eugen Tomac referitor la încetarea luptelor interne:

“Totodată, mă bucură foarte mult și mă încurajează mesajul de normalitate dat, în această dimineață, de către domnul Eugen Tomac, din care înțeleg că a decis ca toată lumea să înceteze luptele interne și să muncească pentru binele și viitorul partidului și îl invit, încă o dată, să transmitem acest mesaj de chemare la unitate într-o conferință de presă comună.

Cred cu tărie că alături de toți colegii din partid, din toate eșaloanele, putem să repunem Partidul Mișcarea Populară pe harta politicii românești și putem impune proiectul România respectată ca proiect de țară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe