Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu

Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
Foto: Facebook / CNAIR SA

Mariana Ioniță a fost schimbată de la șefia CNAIR cu Cristian Pistol, consilier al premierului Florin Cîțu. Totodată, șeful Consiliului de Administrație va fi Bogdan Pascu, fost deputat din partea partidului Umanist, partidul lui Dan Voiculescu, dar și fost consilier al Vioricăi Dăncilă.

Începând cu data de 29 septembrie, la șefia CNAIR vine ca director general Cristian Pistol. El a mai fost director în companie, dar și consilier al premierului Florin Cîțu, pe infrastructură, scrie Hotnews.ro.

Mariana Ioniță, înlocuită la CNAIR cu Cristian Pistol

Înlocuirea Marianei Ioniță vine la scurt timp după schimbarea Consiliului de Administrație, acesta fiind schimbat imediat după demisia ministrului Cătălin Drulă.

La acel moment, la șefia CA-ului a fost numite Cristian Pistol, ce urmează să preia funcția Marianei Ioniță în data de 29 septembrie. El a fost, începând cu luna august a acestui an și consilier al premierului Florin Cîțu pe probleme de infrastructură.

Șeful CA CNAIR, apropiat de Dan Vioculescu și fost consilier al Vioricăi Dăncilă

Odată ce Cristian Pistol va prelua funcția de președinte al CNAIR, postul de șef al CA CNAIR va fi ocupat de Bogdan Pascu, fost consilier în cabinetul Dăncilă.

Inițial, Pascu a fost numit șef al Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare proiecte de investiții în infrastructură, departament înființat de Viorica Dăncilă.

În legislatura 2004 – 2008, Pasu a fost membru PUR, partid înființat de către Dan Vioculescu.

După înlocuirea de la CNAIR, Mariana Ioniță se va întoarce la Director la Direcția Reglementari Tehnice și Autorizații de Construire din Ministerul Transporturilor, precizează sursa citată.

În februarie 2020, a fost numită director general al CNAIR Mariana Ioniță, în timpul guvernării Orban.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său