Cristian Sima: Am vaga senzație că Iohannis se plictisește de moarte să ne fie președinte. Nu vă faceți iluzii, clasa politică nu se schimbă, se imunizează

Cristian Sima: Am vaga senzație că Iohannis se plictisește de moarte să ne fie președinte. Nu vă faceți iluzii, clasa politică nu se schimbă, se imunizează
Foto: Facebook/Cristian Sima

Brokerul Cristian Sima, stabilit acum în Elveția, continuă seria “analizelor” pe contul său de Facebook. Acesta a criticat discursul lui Klaus Iohannis ținut înainte de vizita oficială pe care o va efectua zilele acestea în Polonia, afirmând că șeful statului “se plictisește de moarte să ne fie președinte”.

“Klaus pleacă în Polonia. Ne-a citit așa de plictisit programul că mai, mai, nu mai voia să plece. Oare nimeni nu l-a învățat să pronunțe corect numele demnitarilor polonezi? E grea polona, dar are translator care ar fi trebuit să-i spună măcar cum se pronunță numele. Am vaga senzație că Johannis se plictisește de moarte să ne fie președinte.”, a scris brokerul.

Sima a comentat și votul parlamentarilor privin începerea urmării penale în cazul lui vosganian și al Laszlo Borbely. Aleșii au făcut scut în jurul celor doi fiind astfel contramandată judecarea lor.

“Chiar credeți că parlamentarii noștri au înțeles ceva din votul din 16 noiembrie? Sau Klaus? Sau Ponta.
De ce au votat împotriva urmăririi penale pentru Borbely și Vosganian?

Pentru că minoritățile nu se urmăresc penal, se urmăresc până la frontieră.
Toată minoritatea politicienilor noștri trebuie urmarită pâna la frontieră, sau și mai bine, pâna la malul mării.

Altă soluție nu mai există. Nu vă faceți iluzii, clasa politică nu se schimbă singură niciodată, se imunizează.”, a adăugat Cristian Sima.

Ultima oră
20:33 - Tanczos Barna: Avem foarte multe infrigementuri pe mediu / Primăriile fără contract de salubrizare pe colectare selectivă vor fi amendate. Unde există uz de fals mergem mai departe cu plângeri penale (VIDEO)
20:27 - Adrian Mutu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României
20:16 - Joe Biden nu ia în calcul trimiterea de trupe NATO pentru a apăra Ucraina în fața unui posibil atac rus
20:09 - Florin Cîțu: S-a ajuns la forma finală a ordonanței pe PNRR. Agențiile pentru Dezvoltare Regională vor putea fi implicate în derularea de proiecte din educație, sănătate și reformă socială (VIDEO)
19:48 - Viktor Orban vine în România. Premierul Ungariei va participa la tăierea porcului
19:32 - Florin Cîțu, după ședința coaliției: Regula de bază, partidul care dă președintele de CJ va da și prefectul. Prefectul Capitalei va fi de la PSD; la Cluj, de la PNL (VIDEO)
19:23 - Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași: Cam într-un an de zile ne vom obișnui să conviețuim cu SARS-CoV-2, așa cum astăzi conviețuim cu virusul gripal (VIDEO)
19:20 - Record negru în Germania. Țara a înregistrat cel mai mare număr de decese asociate COVID-19
19:14 - Marcel Ciolacu (PSD), un nou anunț despre taxe și impozite: „Doresc un guvern care să colecteze ceea ce este a statului român” (VIDEO)
18:57 - Marcel Ciolacu: Ar trebui să finalizăm anul și cu un buget de stat trecut prin Parlament / În program am prins clar că vom vorbi în 2022 dacă se impun taxe noi. E posibil să nu fie nevoie de taxa de solidaritate (VIDEO)