Cum au fost surprinși doi ieșeni în plină stradă. Imaginea a devenit virală (FOTO)

Cum au fost surprinși doi ieșeni în plină stradă. Imaginea a devenit virală (FOTO)
Foto: Pixabay.com

Doi tineri din Iași au descoperit că dragostea ține loc de toate. Chiar și de un acoperiș deasupra capului sau de căldură.

O fotografie cu îndrăgostiții a făcut înconjurul internetului. Deși afară era frig, amorezii și-au dat frâu liber sentimentelor. Nu au ținut cont că sunt în public, pe o stradă circulată din capitala Moldovei și nici de gradele din termometru.

Au profitat doar de salteaua aruncată probabil de cineva și de moment.

Un martor a surprins momentul și a făcut o fotografie, care a devenit în scurt timp virală pe internet. „Iasi, 2020, orasul marilor iubiri, ma inspira … sa stau in frig, sub cerul plin de stele si pe el frumoasa Luna si totusi sa fiu la caldura … inimii iubite”, a scris pe pagina sa de Facebook, Lucian Burlea.

„Nu cred așa ceva”, a scris o internaută, care a primit și răspunsul privind locația: „Pe bulevard, in mijloc, in fata la Mitropolie, dar si-n fata la primarie”.

Tags:
Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis