Ionel Dancă îi răspunde premierului Dăncilă: „Predilecţiile” PNL, pe care premierul le confundă cu predicţii, sunt pentru creştere economică sănătoasă şi pentru o Românie puternică (VIDEO)

Ionel Dancă îi răspunde premierului Dăncilă: Predilecţiile PNL, pe care premierul le confundă cu predicţii, sunt pentru creştere economică sănătoasă şi pentru o Românie puternică (VIDEO)
Foto: libertatea.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă i-a oferit replica premierului Viorica Dăncilă după gafa acesteia care a vorbit despre „predilecţiile” opoziţiei şi a PNL în loc de „predicţii” când vorbea despre situația economică a țării.

„Aşa cum se poate observa din date oficiale statistice, România se află într-o situaţie economică dificilă, iar predilecţiile opoziţiei şi a PNL la care face referire doamna premier Dăncilă neînţelegând diferenţa dintre predicţii şi predilecţii sunt foarte clare. Predilecţiile PNL sunt pentru o creştere economică sănătoasă, pentru creşterea puterii de cumpărare a românilor, sunt pentru o Românie puternică în Uniunea Europeană, pentru o guvernare are să aducă prosperitate pentru toţi românii”, a afirmat Ionel Dancă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta a mai criticat dur şi declarațiile premierului Viorica Dăncilă, cu privire la rezoluția Parlamentului European privind România cât și concluziile raportului MCV. Ionel Dancă a arătat că actualul Guvern încalcă principiile şi valorile europene. (Detalii AICI)

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)