Deputatul PSD Cătălin Rădulescu cere ca protestatarii din Piața Victoriei să fie evacuați cu tunurile de apă și amenință că va ieși cu arma în stradă dacă e nevoie (FOTO, VIDEO)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu cere ca protestatarii din Piața Victoriei să fie evacuați cu tunurile de apă și amenință că va ieși cu arma în stradă dacă e nevoie (FOTO, VIDEO)

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, s-a făcut remarcat în spațiul public datorită declarațiilor controversate, a jignirilor aduse atât jurnaliștilor cât și altor persoane din politică, cât și printr-o condamnare penală definitivă.

Niciuna dintre aceste derapaje nu l-a făcut însă pe politician să fie mai atent în aparițiile publice, ba chiar i-a dat mai mult curaj. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Rădulescu a lovit din nou.

Chestionat pe subiectul protestelor împotriva guvernului din Piața Victoriei, acesta a cerut ca protestatarii să fie evacuați cu tunuri de apă și a amintit că are certificat de revoluționar și că și-a păstrat arma pe care a avut-o în 1989 și de nevoie nu va ezita să iasă cu ea.

"De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?", afirmă deputatul care susține că oamenii nu au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva ordonanței de urgență ci sunt manipulați, aduși sau sunt "de profesie" protestatari.

În ultimele luni, Cătălin Rădulescu s-a făcut remarcat de două ori: o dată când a părăsit plenul reunit al Parlamentului la discursul lui Klaus Iohannis şi a spus că preşedintele ar face bine să se ducă în ţara lui, Germania. Şi a doua oară când a organizat la Piteşti un mare miting PSD, în care a tunat şi a fulgerat la adresa DNA.

În trecut, deputatul PSD a mai jignit jurnaliștii locali din Argeș, a înjurat cetățeni pe Facebook, a amenințat polițiștii care l-au amendat pentru viteză sau a pus pe rețelele de socializare poze în chiloți.

Interviul integral poate fi vizionat AICI