Drumul spre Sibiu, misiune imposibilă. Ștefan Etveș, prins în aglomerația infernală de pe Valea Oltului: E blocaj total. Parcurgem 4-5 kilometri într-o oră. În zona Boița se lucrează până pe 15 decembrie (VIDEO)

Drumul spre Sibiu, misiune imposibilă. Ștefan Etveș, prins în aglomerația infernală de pe Valea Oltului: E blocaj total. Parcurgem 4-5 kilometri într-o oră. În zona Boița se lucrează până pe 15 decembrie (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile Noastre” de pe B1 TV, a fost unul dintre șoferii prinși vineri seară în aglomerația infernală care s-a creat pe Valea Oltului pe sensul spre Sibiu. „Practic, de la kilometrul 32-33 spre Sibiu este totul blocat”, a spus jurnalistul, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Ce a spus Ștefan Etveș despre aglomerația infernală de pe Valea Oltului

Întrebat unde se află și de cât timp este acolo, Ștefan Etveș a povestit: „Sunt la 30 de kilometri de Sibiu, pe Valea Oltului – „valea groazei”, spun oamenii din jurul meu. De o oră aproximativ stăm pe loc. Am parcurs în cele 45 de minute doi kilometri sau trei kilometri. Acum sunt exact în dreptul kilometrului 29 și am încercat să văd ce se întâmplă, în contextul în care România e blocată pe drumurile noastre în acest moment și, practic, de la kilometrul 32-33 spre Sibiu este totul blocat”.

„Am întrebat CNAIR ce se întâmplă, am înțeles că sunt două lucrări în acest moment, o lucrare care a început pe 1 august și se va finaliza în jurul datei de 15 decembrie, trebuie să știe oamenii. Eu mă mir că CNAIR și Ministerul Transporturilor nu informează oamenii, fraților, aici e haos în acest moment! Sunt mii de mașini”, a continuat el.

Jurnalistul a explicat că, spre deosebire de alte dăți, „acum e blocaj total”.

„Noi, din ce îmi arată Waze, parcurgem distanța de 4-5 kilometri într-o oră sau ceva de acest gen (…). Vinerea, de obicei, Președintele României se afla pe acest drum, pe Valea Oltului. Știți bine, coloana oficială nu are voie să stea blocată (…). Probabil din cauza aceasta, de la finalul lunii trecute, domnul Președinte nu a mai fost văzut, să zic așa, pe Valea Oltului. Până pe 15 decembrie se va lucra în zona Boița”, a adăugat Ștefan Etveș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)