Elena Udrea află vineri dacă scapă de controlul judiciar: "Nu ai unde să fugi. Te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar" (VIDEO)

Elena Udrea află vineri dacă scapă de controlul judiciar: "Nu ai unde să fugi. Te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar" (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale şi Turismului, Elena Udrea, aflată sub control judiciar, în dosarul „Gala Bute” află azi daca această măsură în cazul său va fi ridicată. Udrea a venit astăzi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a declarat că. nu are unde să fugă şi că nu este nevoie de control judiciar în cazul său.

„A fost doar termen pt controlul măsurii de control judiciar

Nu ai unde să fugi. Oriunde ai încerca să fugi, te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar, al meu, al domnului minsitru Ariton, care are activități parlamentare în afara țării.  Poți să fii parlamentar, să votezi legi importante în românia, dar nu poți să mergi cu comisia în Bulgaria”, a declarat Udrea.

Elena Udrea vrea sa scape de controlul judiciar: Nu ai unde sa fugi. Te gasesc in 3 ore

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)