Elena Udrea: Boc nu va fi înlocuit. Nu există discuţii serioase despre schimbarea sa

Elena Udrea: Boc nu va fi înlocuit. Nu există discuţii serioase despre schimbarea sa
Foto: elenaudrea.ro

Într-un interviu acordat postului de radio RFI, ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea a declarat că Emil Boc va poate fi schimbat cu un prim-ministru independent doar „teoretic”.

Elena Udrea a spus că Emil Boc nu va fi înlocuit de nimeni şi a precizat că nu au existat discuţii referitoare la acest subiect.

„La momentul acesta, nu există o dezbatere în interiorul partidului legată de schimbarea premierului. Nu a mai existat de la momentul la care s-a opinat şi asupra posibilităţii de a avea un prim-ministru independent, niciodată de atunci nu s-a mai luat această discuţie”, a susţinut Elena Udrea, citată de sursa precizată.

Întrebată dacă şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, va fi înlocuit, aşa cum îşi doresc sindicatele, privind plafonarea salariilor profesorilor, ministrul Turismului a spus „Categoric nu! Cred că totuşi domnul Funeriu ar trebui lăudat şi este în interiorul partidului, pentru faptul că a reuşit să treacă legea educaţiei”.

În privinţa nemulţumirlor unor parlamentari PDL, Udrea a declarat că speră ca aceste inconveniente „probabil sunt punctuale şi sunt rezolvabile prin discuţii”.

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali