Emil Boc a cerut o investigație internă la PDL Timiș

Emil Boc a cerut o investigație internă la PDL Timiș
Foto: gov.ro

Președintele PDL, Emil Boc, a cerut o investigație internă privind situația de la PDL Timiș, în urma scandalului de corupție în care este implicată șefa ITM Timiș, Cornelia Corescu, potrivit Mediafax.

În ceea ce privește acest caz, democrat liberalii și-au exprimat încrederea în corectitudinea justiției.

Considerăm că modul în care acţionează astăzi justiţia, fără să ţină cont de apartenenţa politică a persoanelor pe care le cercetează, reprezintă o cucerire importantă  a statului nostru de drept„, se arată într-un comunicat al PDL.

Investigația de la PDL Timiș a fost demarată pentru a nu lăsat loc de speculații.

Preşedintele Partidului Democrat Liberal a solicitat structurilor interne abilitate o investigaţie a situaţiei de la PDL Timiş, pentru a clarifica aspectele legate de finanţarea activităţii politice a organizaţiei şi pentru a nu lăsa loc speculaţiilor şi interpretărilor tendenţioase care, nu ne îndoim, vor umple ecranele televiziunilor de propagandă ale adversarilor noştri politici. Concluziile acestei investigaţii vor fi prezentate public„, potrivit comunicatului PDL.

Cornelia Corescu, șeful ITM Timiș și membru PDL, a fost reținută, miercuri, pentru 24 de ore de către procurorii anticorupție, sub acuzațiile de complicitate la trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu.

Ultima oră
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei
16:16 - Virgil Popescu: IMM-urile să înceapă depunerea cererilor pentru compensarea facturilor la electricitate și gaze
15:44 - Hotărâre CNSU: Noi restricții după confirmarea tulpinii COVID Omicron în Europa