Emil Boc, despre o eventuală candidatură la președinție a premierului Ungureanu: E devreme să facem pronosticuri atât de îndepărtate

Emil Boc, despre o eventuală candidatură la președinție a premierului Ungureanu: E devreme să facem pronosticuri atât de îndepărtate
Foto: B1 TV

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu are sprijinul politic al coaliției, dar că este prea devreme să se exprime în privința susținerii sale pentru fotoliul prezidențial.

(Premierul n.r.) se bazează pe sprijinul politic al coaliției. E a devărat că PDL l-a propus, PDL îi asigură și îi oferă sprijinul total pentru a putea să-și pună în aplicare programul de guvernare” a sprecizat Emil Boc.

Pe de altă parte, președintele  PDL consideră că e devreme să se pronunțe în privința unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mihai Ungureanu.

”Suntem la o lună de guvernare. Suntem prea devreme să facem pronosticuri atât de îndepărtate” a spus Emil Boc.

E un om pe care nu l-am cunoscut foarte bine înainte să devină prim-ministru (…) dar e cu foarte multă bună credință și dedicație. (…) Din partea noastră va avea sprijinul necesar să poată continua programul pe care și l-a asumat în fața parlamentului” a mai spus liderul PDL.

Emil Boc, despre posibila candidatură la președinție a lui Răzvan Mihai Ungureanu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16840').select();" id="embed_text_16840" />

Ultima oră