Emil Boc: Nu au existat discuții pentru repartizarea unei vile pentru președinte. Mi s-a refuzat dreptul la replică în fața lui Ponta

Emil Boc: Nu au existat discuții pentru repartizarea unei vile pentru președinte. Mi s-a refuzat dreptul la replică în fața lui Ponta
Foto: business-forum.ro

Fostul premier Emil Boc a delcarat joi dimineață pentru B1TV că pe vremea mandatului său nu au existat discuții privind repartizarea unei vile pentru Traian Băsescu, după ce acesta nu  va mai fi la Cotroceni, menționând că nici nu a putut să contrazică în direct afirmațiile premierului pentru că i-a fost refuzată o intervenție în direct.

Încă de aseară (miercuri n.r.) am cerut să intru la postul de televiziune unde era primul ministru și a făcut acea afirmație potrivit căreia eu i-aș fi repartizat o vilă președintelui pentru perioada în care nu va mai fi la Coroceni. Din nefericire, postul respectiv a refuzat ca eu să intru în direct” a spus Boc.

Niciodată președintele României nu mi-a solicitat repartizarea vreunei vile  în favoarea instituției prezidențiale și nu mi-a solicitat niciodată repartizarea vreunei vile de protocol pentru perioada când nu va mai fi la Palatul Cotroceni după expirarea mandatului” a mai explicat el.

Emil Boc mai atrage atenția că SPP-ul (sursa citată de Victor Ponta privind informațiile despre Vila Dante) nu putea face asemenea dezvăluiri.

SPP-ul nu este în subordinea Guvernului. Nu putea să existe o asemenea informație, neexistând nici verbal, nici scris vreo discuție în acest sens” a spus Boc.

Miercuri, premierul Victor Ponta i-a luat pe mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante, precizând că imobilul a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finalul mandatului.

Emil Boc, despre scandalul Vilei Dante

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21993').select();" id="embed_text_21993" />