Eugen Tomac, atac devastator la ministrul Educației, Ecaterina Andronescu: ‘Acest om fără pic de rușine este ministrul lui Dăncilă și pozează în Alba ca Zăpada’

Eugen Tomac, atac devastator la ministrul Educației, Ecaterina Andronescu: 'Acest om fără pic de rușine este ministrul lui Dăncilă și pozează în Alba ca Zăpada'

Zi crucială în PSD. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă decid, luni, remanierea Guvernului.

În afară de scandalul care macină din interior partidul lui Dragnea, nici opoziția nu slăbește PSD-ul.

Președintele PMP, Eugen Tomac, arată fățărnicia din partiduld e guvernîmânt, dând-o exemplu pe Ecaterina Andronescu. Senatoarea va prelua funcția de ministru al Educației, după ce a declarat că Executivul este unul foarte slab, iar Dragnea duce PSD în afara democrației.

În urmă cu trei luni, Ecaterina Andronescu declara următoarele:

“SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:
1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.
2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente.”

Azi, acest om fără pic de rușine este ministrul lui Dăncilă și pozează în Alba ca Zăpada!”, a scris Tomac pe Facebook.

Ministrul Mihai Fifor și-a anunțat demisia înainte de Cex. De asemenea, Gabriela Firea a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București.

Potrivit surselor politice, pe lista neagră a lui Dragnea mai sunt 6 miniștri. (Detalii AICI)