Eugen Tomac: Nu mai umblați cu PSD-ul vopsit, că nu ține! Numirea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, la Consiliul Legislativ, ne demonstrează că PSD rămâne un partid anchilozat, manevrat din umbră

Eugen Tomac: Nu mai umblați cu PSD-ul vopsit, că nu ține! Numirea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, la Consiliul Legislativ, ne demonstrează că PSD rămâne un partid anchilozat, manevrat din umbră
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Eugen Tomac, președintele PMP, a comentat posibila instalare a lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ. „Pe ultima sută de metri, Ciolacu și ai lui încearcă să ne mai păcălescă o dată cum reformează ei partidul”, a scris eurodeputatul, marți, pe Facebook.

Eugen Tomac, despre posibilitatea ca Florin Iordache să devină președintele Consiliului Legislativ

„Nu mai umblați cu PSD-ul vopsit, că nu ține!Pe ultima sută de metri, Ciolacu și ai lui încearcă să ne mai păcălescă o dată cum reformează ei partidul. Numirea lui Florin Iordache, autorul Ordonanței 13, omul care i-a unit pe oameni în Piața Victoriei, la Consiliul Legislativ, ne demonstrează că PSD rămâne un partid anchilozat, manevrat din umbră de veritabili păpușari, care nu uită să răsplătească cum se cuvinte oamenii săi de bază”, a fost mesajul lui Eugen Tomac.

Nu mai umblați cu PSD-ul vopsit, că nu ține! Pe ultima sută de metri, Ciolacu și ai lui încearcă să ne mai păcălescă o…

Publicată de Eugen Tomac peMarţi, 20 octombrie 2020

Deputatul PSD Florin Iordache ar urma să fie votat de Parlamentîn funcția de președinte al Consiliului Legislativ. Poziția a fost lăsată liberă de pensionarea lui Dragoș Iliescu, care a făcut parte din conducerea instituției un sfert de secol. Dragoș Iliescu a fost instalat de parlamentari în poziția de șef al unei secții din Consiliu în anul 1995, iar ulterior, în 1993, a devenit președintele instituției, potrivit Digi 24.

Actualmente deputat,Florin Iordachenu ar mai fi prins un loc pentru alegerile parlamentare, fiind blocat de Paul Stănescu. PotrivitHotNews, o nouă candidatură a fostului ministru la un post de deputat a fost blocată de organizația PSD Olt, din care face parte. De precizat este că Paul Stănescu nu a dorit să îl susțină. În aceste condiții, conducerea social-democraților ar dori să îl retragă din prim-planul scenei politice și i-a oferit posibilitatea de a candida la funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Florin Iordache este în prezent, așadar, deputat PSD, dar o nouă candidatură a sa la alegerile parlamentare a devenit incertă.PotrivitHotNews, o nouă candidatură a fostului ministrua fost blocată de organizația PSD Olt, din care face parte. De precizat este că Paul Stănescu nu a dorit să îl susțină. În aceste condiții, conducerea social-democraților ar dori să îl retragă din prim-planul scenei politice și i-a oferit posibilitatea de a candida la funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Marcel Ciolacu a vorbit, recent, despre o eventuală candidatură a lui Florin Iordache, fără să precizeze totuși dacă aceasta se va concretiza sau nu.

„Eu am spus că nu o să fie parlamentari pe listelePSDcu probleme penale şi o să mă ţin de cuvânt de acest lucru pentru că aşa cred e că este firesc şi cred că în orice stat democratic european este o selecţie. Nu-mi aduc aminte ca domnul Şerban Nicolae sau domnulFlorin Iordachesă aibă astfel de probleme. Eu cred că e o atitudine de respect. Eu nu scot prezumţia de nevinovăţie, vorbesc de oameni condamnaţi penal”, a afirmat Marcel Ciolacu,la Antena 3, potrivitNews.ro.