Eugen Tomac (PMP): Atacurile reciproce între PNL și USR ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două. România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic

Eugen Tomac (PMP): Atacurile reciproce între PNL și USR ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două. România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Eurodeputatul Eugen Tomac susține că „Partidul Mișcarea Populară rămâne singura forță politică independentă din România care nu are înțelegeri la vedere sau pe sub masă cu alte formațiuni politice”. Într-o postare pe Facebook, președintele PMP a vorbit „despre «Dreapta Unită» strâmb” și considerăcă „atacurile reciproce între PNL și USR din ultimele zile cu privire la traseismul politic și colaboraționismul cu PSD ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două”.

Eugen Tomac (PMP): Atacurile reciproce între PNL și USR ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două

„La Alba, Constanţa, Iaşi, Timiş și multe alte județe, cele două partide se luptă pe viaţă şi pe moarte, ceea ce nu face decât să evidenţieze ipocrizia absolută de care au dat dovadă la Bucureşti. De altfel, alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor. Singurul lor scop este de a salva scaunele unora sau a altora în interiorul partidelor sau în perspectiva alegerilor parlamentare”, a scris Eugen Tomac, miercuri, pe Facebook.

El susține că „această luptă surdă demonstrează că ambele partide au uitat că PSD este inamicul politic, deţinând cel mai mare număr de primari şi preşedinţi de CJ în țară. PNL şi USR par să nu realizeze frâna uriaşă pe care o reprezintă baronii roşii în dezvoltarea anumitor zone din ţară pe care le controlează samavolnic de 30 de ani”.

„Astfel, Partidul Mişcarea Populară rămâne singura forţă politică independentă din România care nu are înţelegeri la vedere sau pe sub masă cu alte formaţiuni politice. PMP face o campanie curată, bazată pe soluţii la problemele cu care se confruntă comunitățile. Noi am înțeles că scopul final al unei administraţii locale este să îmbunătățească calitatea vieţii cetăţenilor”, spune Eugen Tomac.

România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic, a mai afirmat eurodeputatul

Eugen Tomaceste de părere că „alegerile nu sunt despre câştigul politic al vreunui partid şi nici despre scaunele pe care se aşează un politician sau altul, ci despre obligaţia noastră de a oferi o administraţie onestă şi pricepută după 30 de ani în care PSD ne-a ţinut pe loc”.

„Scandalurile ultimelor zile sunt mai mult decât îngrijorătoare. Acestea vor lăsa răni adânci în rândul partidelor care susţin îndepărtarea PSD din zonele de putere din România, iar acest lucru ar complica mult situaţia în perspectiva alegerilor parlamentare”, consideră președintele PMP.

Dincolo de toate, a mai adăugat el,„PMP va continua să ţină linia corectă, noi nu vom cădea în capcana acestor lupte sterile. România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic, cu o ideologie şiidei clare, care nu se eschivează de responsabilitate, care nu recurge la scandal şi nici nu acceptă compromisuri sulfuroase”.

Despre “Dreapta Unită” strâmb! Atacurile reciproce între PNL și USR din ultimele zile cu privire la traseismul politic…

Publicată de Eugen Tomac peMiercuri, 9 septembrie 2020

Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)