Există și parlamentari săraci: S-a împrumutat de nouă ori anul trecut. Cine este deputatul cu declarația de avere plină de liniuțe la capitolul proprietăți

Există și parlamentari săraci: S-a împrumutat de nouă ori anul trecut. Cine este deputatul cu declarația de avere plină de liniuțe la capitolul proprietăți
foto: paginaderusia.ro

Există și parlamentari săraci. Remus Cernea a declarat că anul trecut s-a împrumutat de nouă ori pentru că nu-i ajungeau banii de salariu.

Parlamentarul ne-a obișnuit cu declarațiile și gesturile sale șocante, fiind considerat “răzvrătitul” din Parlament, informează stiripesurse.ro.

Remus Cernea reușește acum să șocheze și cu declarația să de avere. La 42 de ani, parlamentarul nu are absolut nimic, declarația sa de avere fiind plină de liniuțe la capitolul proprietăți. Doar la capitolul datorii, deputatul a avut câte ceva de completat. Cernea are trei credite mici, însă anul trecut se pare că a avut ceva probleme financiare, potrivit stiripesurse.ro, care citează stirilekanald.ro.

Conform declarației de avere, el a luat pe termen scurt, nouă minicredite de la o societate de investiții financiare, acele credite unde ți se aduc banii acasă, doar pe bază de buletin. Sumă totală luată în 2015 a fost de 8.120 de lei, pe care a înapoiat-o în același an. Asta înseamnă că sumele împrumutate la fiecare minicredit au fost sub 1.000 de lei.

Nici la capitolul venituri, Remus Cernea nu stă prea bine. Singură să sursă de bani, anul trecut, a fost Parlamentul, respectiv salariul sau de deputat, de circa 5.000 de lei.

Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”