Florin Cîțu a anunțat remanierea lui Stelian Ion, ministrul USR-PLUS al Justiției: „Nu accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze” (VIDEO)

Florin Cîțu a anunțat remanierea lui Stelian Ion, ministrul USR-PLUS al Justiției: „Nu accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu a anunțat remanierea ministrul Justiției, Stelian Ion (USR-PLUS). „Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze, pe nimeni care nu înțelege că noi aici nu vorbim despre primari, ci despre comunități și interesul cetățenilor”, a spus șeful Guvernului. Cîțu a precizat că a trimis deja actul demiterii președintelui Klaus Iohannis. Și de această dată, Florin Cîțu a apărat programul ”Anghel Saligny”, susținând că acesta nu este PNDL 3.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu l-a demis pe Stelian Ion

„Nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Exemplu este desființarea SIIJ care nici după 8 luni de mandat nu a fost desființată. A bloca activiatea Guvernului doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guverare. Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat. Am informat liderii coaliției. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze, pe nimeni care nu înțelege că noi aici nu vorbim despre primari, ci despre comunități și interesul cetățenilor. România trebuie dezvoltată.

Doar pentru că colegii noștri din USR PLUS nu au foarte mulți primari nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit. Îmi asum această decizie. Biroul politic al PNL a asumat acest proiect, care nu e PNDL 3, ci un proiect pentru asfalt, apă, canalizare, gaz. E un simbol al modernizării României după 30 de ani.

Am trimis președintelui documentul cu revocarea. Voi propune un interimar care va înțelege prioritatea zero a investițiilor în România.

Îmi doresc ca USR PLUS să aibă resposabilitatea de a nu alege ieșirea de la guvernare, așa cum comunică de azi dimineață pe diverse canale. Această coaliție e datoare să livreze reforme pentru români. Vă asigur că această guvernare continuă și vom depăși și acest moment, că interesul românilor e mai presus de interesul unui om politic”, a declarat Florin Cîțu.