Florin Cîțu, despre certificatul verde: „În vară eram acuzați de oameni care astăzi au puterea deciziei. Vedem același lucru fără niciun fel de soluții”

Florin Cîțu, despre certificatul verde: În vară eram acuzați de oameni care astăzi au puterea deciziei. Vedem același lucru fără niciun fel de soluții
Foto: Inquam Photos / George Calin

Florin Cîțu a declarat marți că este îngrijorătoare evoluția pandemiei de COVID-19 și a sugerat că nu vede soluții eficiente luate de actualul ministru al Sănătății. Întrebat despre certificatul verde, președintele PNL a declarat că cei care criticau în vară guvernul și astăzi au puterea de decizie nu își asumă nicio măsură:

„Mă uit și eu ca orice român la situație și văd creșterea numărului de persoane infectate, scăderea numărului de persoane vaccinate. Eu știu că în vară eram acuzați de oameni care astăzi au puterea deciziei, că nu creștem campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. Astăzi vedem același lucru fără niciun fel de soluții.

Ministrul Sănătății este acolo pentru a rezolva problema care este astăzi. Avem un număr foarte mare de persoane infectate , un număr mic de persoane vaccinate.

Să nu ne învârtim în jurul certificatului, trebuie să ne uităm la soluții care să ducă la obiective, de a avea mai puține persoane vaccinate. Aici am eu o problemă, că nu văd obiectivul. Oricum, evaluarea o face premierul”, a spus Florin Cîțu.

Urmăriți B1TV.ro și pe