Florin Cîțu: Nu cred că vor exista discriminări între vaccinați și nevaccinați / Despre oferirea de bani pentru imunizare: Nu cred că astfel de măsuri funcţionează (VIDEO)

Florin Cîțu: Nu cred că vor exista discriminări între vaccinați și nevaccinați / Despre oferirea de bani pentru imunizare: Nu cred că astfel de măsuri funcţionează (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîţu a susținut joi, din nou, că nu crede că se poate vorbi despre discriminări între persoanele vaccinate anti-COVID-19 și cele nevaccinate. Întrebat despre posibilitatea ca românilor imunizați să li se ofere bani, ca metodă de stimulare a campaniei, șeful Guvernului a spus că premiul e revenirea la normalitate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîţu: Nu avem nicio scuză să nu ne vaccinăm

„Nu cred că vor exista discriminări. Propunerile pe care le facem sunt propuneri pe care le-am văzut şi în alte ţări cu o rată mai avansată de vaccinare. În Israel erau şi cu penalităţi, noi nu facem aşa ceva”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Acesta a insistat apoi, din nou, că vaccinarea e singura soluție pentru revenirea la normalitate.

Întrebat despre oferirea e bani ca stimulent pentru vaccinare, așa cum fac alte state, Cîțu a răspuns: „Eu cred că cea mai bună soluţie este ceea ce oferim noi: revenirea la o viaţă normală. Este uşor să aloci bani de la buget, am alocat bani de la buget pentru a impulsiona medicii de familie şi nu a funcţionat foarte bine până acum. Nu cred că astfel de măsuri funcţionează. Putem să facem un efort bugetar , dar nu cred că e nevoie”.

„Nu avem nicio scuză să nu ne vaccinăm şi să nu putem să ne reluăm viaţa de dinainte de pandemie”, a mai afirmat premierul Florin Cîțu.

Ultima oră
23:56 - Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
23:55 - Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (VIDEO)
23:49 - ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică
23:27 - Joe Biden a primit doza 3 de ser anti-COVID: „Știu că nu pare, dar am peste 65 de ani”. Președintele SUA, critici pentru nevaccinați
23:14 - Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune propria moțiune de cenzură, dacă demersul USR-AUR se blochează la CCR
23:12 - „S-o fi mișcat președintele cât era la încărcat…”. Ironii pe Facebook din cauza unei prize defecte, apărută într-o fotografie oficială cu Ursula von der Leyen și Klaus Iohannis (FOTO)
22:38 - PSD nu va iniția suspendarea lui Klaus Iohannis: „Trebuie să fim normali la cap. Avem criză sanitară și economică”
22:35 - Oficiali UE, avertisment legat de PNRR: Sperăm că va fi instalat un guvern stabil cât mai repede posibil / Dacă proiectele nu vor fi terminate la timp, banii nu vor fi plătiți
22:26 - Nicușor Dan anunță că a desființat până acum 14 din 16 companii municipale
21:58 - Florin Cîțu: Indiferent de declaraţiile politice, nu cred că există un politician responsabil care vrea să se joace cu viitorul românilor în ceea ce priveşte PNRR (VIDEO)