Florin Cîțu: PNRR ar trebui să fie aprobat în ultima săptămână din septembrie. Planul n-o să fie condiționat de reforma în Justiție (VIDEO)

Florin Cîțu: PNRR ar trebui să fie aprobat în ultima săptămână din septembrie. Planul n-o să fie condiționat de reforma în Justiție (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ar putea fi aprobat în ultima săptămână din luna septembrie. Șeful Guvernului a negat informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora banii din PNRR vor fi condiționați de implementarea reformei în Justiție.

Florin Cîțu, despre aprobarea PNRR

„Pe PNRR am trimis, vineri cred, ultimele comentarii. Din discuțiile pe care le am cu ministrul Ghinea, ar trebui să fie aprobat PNRR în ultima săptămână din septembrie.

Aici am văzut o informație în spațiul public care e exagerată în legătură cu reforme în Justiție și banii in PNRR. Nu e adevărat, sunt câteva lucruri aclo care sunt de bun simț, dar nu au nicio legătură cu reforma în Justiție, așa cum vrem noi s-o facem.

Deci PNRR n-o să fie condiționat de reforma în Justiție, ne-am asumat în MCV.

Sunt câteva borne, clarificări. De exmeplu, legile, după ce sunt modificate prin amendament, să fie publicate cu totul nu doar amendamentul. Acesta este un exemplu”, a declarat premierul Florin Cîțu, la deschiderea conferinței cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Ultima oră
20:23 - Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)