Firea: Oprișan l-a acuzat pe Stănescu, pe grupul intern de WhatsApp, că vrea să facă PSD mic și să i-l dea lui Ponta

Firea: Oprișan l-a acuzat pe Stănescu, pe grupul intern de WhatsApp, că vrea să facă PSD mic și să i-l dea lui Ponta

Gabriela Firea a povestit că Marian Oprișan l-a acuzat Paul Stănescu, fostul președinte executiv PSD, că vrea să facă partidul mic și să i-l dea lui Victor Ponta.

”Domnul Oprișan l-a acuzat pe domnul Stănescu că nu știe să scrie. Să nu încep eu să vorbesc de problemele gramaticale, haideți să fim civilizați și să păstram o limită în toate. Nu este normal, după ce el l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul președinților PSD de pe Whatsapp, a spus niște minciuni, că vrea să facă PSD mic să i-l dea lui Victor Ponta… Vă dați seama cam ce relații avem… Eu l-am apărat, dna Olguța Vasilescu l-a apărat, dl Buzatu l-a apărat, iar el, de supărare că am îndrăznit, s-a răzbunat pe mine venind cu tot felul de aberații”, a declarat Firea.

Ea a mai susținut că informația potrivit căreia Paul Stănescu, Marian Oprișan și Florentin Pandele au vorbit despre amnistie și grațiere este o poveste elucubrantă inventată de Oprișan.

”Asta e poveste elucubrantă. Când am ajuns acasă, seara, de la CEx, l-am întrebat pe soțul meu și mi-a zis ”Da, ne-am întâlnit și Oprișan ne-a rugat să îl ajutăm să fie președintele PSD când încă era domnul Dragnea”, a mai afirmat Firea.