Geoană, mesaj pentru Antonescu: Dacă ai pierdut publicul PSD, adio şanse la prezidenţiale!

Geoană, mesaj pentru Antonescu: Dacă ai pierdut publicul PSD, adio şanse la prezidenţiale!
Foto: 9am.ro

Senatorul Mircea Geoană îi atrage atenţia liderului PNL Crin Antonescu că dacă a pierdut sprijinul PSD în campania prezidenţială, şansele sale la Palatul Cotroceni sunt nule.

Geoană spune că liberalii au intrat prea devreme în această campanie electorală, odată cu votul nefavorabil în cazul proiectului Roşia Montană.

„Mi se pare o intrare multe prea timpurie în campanie prezidenţială din partea dânşilor. Dacă suntem împreună în această campanie, de ce începi campania pe spatele meu, PSD? Pentru ce îl ataci pe Victor Ponta, în urmă cu o săptămână, folosind epitete pe care.. eu am crezut că strict Traian Băsescu foloseşte astfel de chestiuni. De ce mă ataci pe mine? Ataci primele personalităţi din PSD ca popularitate şi după aceea aştepţi ca cineva să îţi pună pe tavă partidul. Trebuie să câştigi publicul PSD”, a spus Mircea Geoană.

Geoană spune că e prea devreme pentru a începe campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, în condiţiile în care România are nevoie de stabilitatea majorităţii aflate la guvernare.

„E mult prea devreme şi cred că domnul Antonescu face o greşeală atacând liderii PSD, crezând că aşa poate sa câştige alte categorii de public. Până una-alta, publicul PSD este cel mai numeros din ţară şi, dacă l-ai pierdut, adio şanse la prezidenţiale!”, a avertizat senatorul la Digi24.