George Simion, protest la Sibiu în fața uneia dintre casele președintelui Iohannis: „Retrage-ți procurorii, retrage-ți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații o să plătești. Dar până atuncea te dăm jos!”

George Simion, protest la Sibiu în fața uneia dintre casele președintelui Iohannis: Retrage-ți procurorii, retrage-ți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații o să plătești. Dar până atuncea te dăm jos!

George Simion a mers luni la Sibiu, unde s-a filmat din fața uneia dintre casele președintelui Klaus Iohannis. Co-președintele AUR a transmis un video live pe Facebook, prin intermediul căruia i-a transmis președintelui să ”nu mai trimită procurorii să interzică AUR și să ne scoată în afara legii”.

”Retrage-ți procurorii, retrage-ți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații o să plătești. Dar până atuncea te dăm jos!”, a mai declarat Simion din fața unei clădiri pe care  prezentat-o drept una dintre casele președintelui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunțat, luni, printr-un comunicat de presă, că au deschis dosar penal in rem pentru că Alianța pentru Unirea Românilor ar fi minimalizat importanța Holocaustului, spunând că este o ”temă minoră”.