Înainte ca moțiunea de cenzură să fie supusă votului, PNL organizează un miting împotriva Guvernului, unde au ajuns 4.000 de oameni, deși erau așteptați 15.000 (VIDEO)

Înainte ca moțiunea de cenzură să fie supusă votului, PNL organizează un miting împotriva Guvernului, unde au ajuns 4.000 de oameni, deși erau așteptați 15.000 (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE 11.45 La mitingul organizat de liberali participă aproximativ 4.000 de persoane, informează B1 TV.

UPDATE 10.00 În timp ce aleşii dau vot în Parlament, afară, în parcul Izvor a fost anunţat un megamiting. Doar că cei 15.000 de oameni anunţati s-au transformat în 1.000. Traficul şi vremea ar fi de vină spune Ludovic Orban.

”Ar fi venit și mai mulți dacă ni s-ar fi permis de către Primaria Capitalei să chemăm mai mulți omaeni în sprijinul moțiunii. Vrem să arătăm că există susținere populară pentru acestă moțiune, și majoritatea nu-l mai acceptă pe Ponta în fruntea Guvernului, a declarat prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban.

”Un guvern în fruntea căruia se află un cercetat penal nu mai poate sa stea. Nu există în UE un premier care să fie trimis în judecată, ceea ce, din punctul nostru, de vedere este de neacceptat. Iar faptul că am depus o moțiune de cenzura este de înțeles. Era imposibil de înțeles dacă nu am fi depus acum o moțiune de cenzură”, a declarat și liberalul Puiu Hașotti.

Miting PNL doar cu 1000 de oameni

Înainte ca textul moţiunii să fie supus votului, liberalii anunţă mare miting împotriva guvernului Ponta.

În ciuda vremii nefavorabile, copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că se așteaptă ca la manifestări să participe 15.000 de oameni.

Aşa că dis de dimineaţă, liderii liberalilor ar trebui să ajungă în parcul din faţa Parlamentului, unde vor ţine discursuri.

Mitingul începe oficial la ora 9.30, când în Parcul Izvor ar trebui să fie prezenți toți parlamentarii PNL, în frunte cu copreședinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga care vor ține și discursuri în fața oamenilor care vor veni să susțină moțiunea de cenzură.