Înfrângeri pe linie pentru susținătorii lui Florin Cîțu la Brăila, Galați și Constanța. Ionel Dancă: Echipa Orban a învins fără drept de apel. PNL va ieși învingător din această competiție

Înfrângeri pe linie pentru susținătorii lui Florin Cîțu la Brăila, Galați și Constanța. Ionel Dancă: Echipa Orban a învins fără drept de apel. PNL va ieși învingător din această competiție
Foto: Ionel Dancă / Facebook

Deputatul PNL Ionel Dancă a anunțat că „echipa Orban” a înregistrat victorii pe linie la alegerile organizațiilor municipaledin Brăila, Galați și Constanța, unde candidații care îl susțin pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia liberalilor i-au învins „fără drept de apel pe contracandidații prezenți sau care fie sau retras ori nu s-au mai înscris pentru a evita o înfrângere evidentă”.

Ionel Dancă: Echipa Orban s-a impus fără drept de apel la alegerile municipale interne din Brăila, Galați și Constanța

„Alegeri municipale interne foarte importante azi pentru PNL în Regiunea Sud-Est, la Brăila, Galați și Constanța, din care echipa PNL iese mai învingătoare. Îi felicit pe câștigătorii acestor alegeri, pe Cătălin Canciu la Brăila, pe care l-am susținut azi cu toată convingerea, pe Alex Șerban la Galați, pe care l-am felicitat personal după victorie și pe Septimiu Bourceanu la Constanța, pe care îl felicit cu această ocazie!”, a scris Ionel Dancă, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul s-a arătat încrezător că PNL va ieși învingător din competiția internă.

„După întâlnirile si discuțiile de ieri de la Vrancea și Buzău și după rezultatul alegerilor municipale de astăzi de la Brăila, Galați si Constanța, mă întorc la București mai încrezător și mai optimist că Partidul National Liberal va ieși învingător din această competiție, mai întărit și mai determinat în lupta cu adevărații noștri adversari politici de la PSD, așa cum am reușit să demonstrăm in toate bătăliile politice purtate cu Ludovic Orban, președinte PNL”, a adăugat Ionel Dancă.

El a precizat că se bucură în mod special pentru Cătălin Canciu de la Brăila, care a câștigat cursa pentru șefia organizației municipale PNL Brăila cu 94% dn voturi.

„Practic, la alegerile de astăzi din Regiunea Sud-Est, Echipa Orbana invins fără drept apel contracandidatii prezenți sau care fie s-au retras ori nu s-au mai inscris pentru a evita o înfrângere evidentă. Mă bucur in mod special pentru candidatul Catalin Canciu de la Brăila care a câștigat cu 94% din voturile membrilor organizației municipale și alături de care am fost astăzi să-l susținem împreună cu colegul deputat Cristian Barbu. Urmează alegerile județene din Brăila, unde sunt convins că tânărul deputat Alexandru Popa va câștiga la fel de detașat și care, împreună cu Catalin Canciu și cu noua echipă de conducere a filialei vor declanșa Revolutia Liberală de la Brăila”, a conchis Ionel Dancă.

Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)