Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”

Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
Foto: Inquam Photos / George Călin

Dan Barna, care s-a clasat al doilea în primul tur al alegerilor din USR PLUS, a recunoscut într-o ședință a echipei sale că au ieșit „un pic ciufuliți” din prima confruntare cu Dacian Cioloș, dar spune că este nevoie de „trei mii, trei mii jumate de voturi curate” pentru a câștiga președinția partidului, transmite HotNews.ro.

Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș de la alegerile din USR PLUS

„E prima bătălie care nu ne iese din prima, deci înseamnă că e caft pe bune nu se dă nimeni bătut, dacă tragem de fiecare coleg o să ne iasă”, a spus Dan Barna, potrivit unor înregistrări obținute de HotNews.ro și Rise Project.

Fostul ministru Cristian Ghinea este cel care coordonează strategia de campanie pentru turul II

„Focus pe adresele de e-mail și focus pe scos oamenii la vot”, a afirmat Cristian Ghinea, din discuție reieșind că au fost mai multe probleme cu e-mailurile și că unii membri nu au primit linkul pentru vot.

„Deci corecturile de adrese faceți-le de astăzi, toate pe care le verificați și vă uitați cu aia care au zis că n-au primit, uitați-vă poate e un spațiu în plus sau un c… care nu se vede. Corectura se face în hub spot pentru că încărcarea registrului se va lua cu adresele din hub spot”, adaugă Dan Barna.

Cristian Ghinea a anunțat „un call center cu vedete” pentru a-i convingeți pe cei „supărați” sau pe cei „care au fost reticenți să se mobilizeze în primul tur”.

„O să facem un call center cu vedete, eu, Dan, Drulă, candidați la BN din lista noastră să sune șefi de filiale locale. Deci, acolo unde aveți cazuri de șef de filiale. Mi-a zis, de pildă, cineva de la Vaslui că un om pe care l-am sprijinit eu la locale acum avea o supărare că nu știu ce, nu a primit ceva, și el cu toată filiala au votat cu Darău. Pe ăla o să-l sun eu mâine să-i zic – ce faci, Gigele? Da? Deci cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lor, cu o scurtă descriere ce-i cu el și sunăm de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți să-i activăm”, a mai spus Cristian Ghinea.