Ioana Constantin (PMP): Dl. Goe Vlad Voiculescu are timp de glumițe pe Facebook, dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister și nu pricepe nimic din discuțiile cu medicii și Ministerul Educației

Ioana Constantin (PMP): Dl. Goe Vlad Voiculescu are timp de glumițe pe Facebook, dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister și nu pricepe nimic din discuțiile cu medicii și Ministerul Educației
Foto: facebook.com/ioana.constantin.77

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, spune despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, că „are timp de glumițe pe Facebook”, deși și-a delegat toate atribuțiile și nu cunoaște protocoale, ordine din minister, nu merge în țară și nu pricepe nimic din discuțiile cu Ministerul Educației și cu medicii.

„Dl. Goe Vlad Voiculescu și-a început ziua de muncă distribuind un sondaj online despre el. Este revoltător și inexplicabil cum un ministru al Sănătății, în plină pandemie, într-o țară cu un sistem de sănătate prăbușit, are timp de glumițe pe Facebook cu sondaje online lansate de televiziuni. Dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister, nu merge în teren în țară, nu pricepe nimic din discuțiile cu Ministrul Educației și cu medicii, și-a delegat toate atribuțiile. Povestea cum că acest domn Goe ar fi vreun erou care lucră cu sistemul este o glumă. Dl. Goe luptă, de fapt, în fiecare zi cu propria incompetență și este obsedat de propria imagine”, a scris Ioana Constantin, vineri, pe Facebook.

Secretarul general adjunct al PMP a punctat că în continuare avem „un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății”.

„Reîntoarcerea elevilor la școală trebuie să fie obiectivul principal în această perioadă pentru autorități. Alături de măsuri prin care să readucem la viață HORECA și întreg mediul de afaceri. În continuare nu se testează suficient, în continuare nu avem suficiente paturi la ATI, în continuare bolnavii care suferă de alte afecțiuni nu au acces rapid la serviciile de sănătate. În continuare avem, cinic, un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății”, a adăugat Ioana Constantin.

Dl. Goe Vlad Voiculescu și-a început ziua de muncă distribuind un sondaj online despre el. Este revoltător și…

Publicată de Ioana Constantin peJoi, 8 aprilie 2021