Ion Cristoiu, despre acțiunile USL: Sunt proști sau sunt PSD-iști? Ne sfidează minima inteligență

Ion Cristoiu, despre acțiunile USL: Sunt proști sau sunt PSD-iști? Ne sfidează minima inteligență

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, miercuri, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că nu înțelege graba cu care USL facționează, comparând Puterea cu cei care au dat lovitura de stat din Moscova, în opinia sa niște tâmpiți.

De altfel, acesta a lansat și marea sa întrebare vizavi de evenimentele curente, anume dacă cei de la Putere sunt lipsiți de minte sau doar membri PSD.

Ceea ce fac ei acum nu este o mângăiere, nici stai ce faci, asta este surprinzător, grabă, năvală, cât mai repede. Am impresia că sunt ăia care au dat lovitura de stat la Moscova, erau niște tâmpiți care nu știau ce vor. Parcă e o nebunie, nu doar o grabă, aici este marea întrebare: Sunt proști sau sunt PSD-iști?„, a spus Cristoiu.

Jurnalistul a încheiat spunând că USL sfidează minima inteligență a românilor prin încălcarea ostentativă și continuă a Constituției.

Ne sfidează minima inteligență, Crin Antonescu dă ultimatum CCR. Prea e făcut pe față, ei vor să arate în stilul lor că ei dictează, ce vreți voi. Încălcarea ostentativă a Constituției„, a conchis Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre ultimele acțiuni ale USL

Embed: " />
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”