Ion Iliescu, anunț de ULTIM moment privind starea sa de sănătate! Medicii de la Elias au decis să…

Ion Iliescu, anunț de ULTIM moment privind starea sa de sănătate! Medicii de la Elias au decis să...
Sursă foto hepta.ro

Fostul președinte Ion Iliescu va rămâne în continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, iar starea sa evoluează favorabil, potrivit digi24.ro.

Vestea vine în contextul în care fostul șef de stat Ion Iliescu a mers vineri la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a făcut un control de rutină la două luni de la operația pe inimă.

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie, cu un rezultat final foarte bun la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu”. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”