Judecătoarea Veronica Năstasie, desemnată președintele Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidențiale

Judecătoarea Veronica Năstasie, desemnată președintele Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidențiale

Instanța supremă a anunțat, vineri, componența Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidențiale, președintă fiind desemnată judecătoarea Veronica Năstasie, relatează Mediafax.

Veronica Năstasie este judecător la Secţia de contencios administrativ şi fiscal de la ICCJ.

Locţiitor a fost aleasă Duţă Ruxandra Monica.

Din BEC vor mai face parte, pe lângă cele două judecătoare, Carmen Elena Popoiag şi Georgeta Carmen Negrilă de la Secţia I civilă şi Florentina Dragomir de la Secţia penală.

Cele cinci judecătoare ale Biroului Electoral Central au fost alese prin tragere la sorţi de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:31 - Adrian Bența, analist economic: Este posibil să avem o recesiune și să fim atinși de o criză economică. Trebuie să ne păstrăm economiile și să alocăm cheltuielile care ne sunt necesare (VIDEO)
10:30 - Scenă teribilă în județul Neamț: o femeie de 44 de ani și-a înjughiat vecinul după ce a consumat câteva pahare de alcool împreună cu acesta
10:20 - Meta amenință că va elimina conținutul știrilor din SUA dacă trece legea negocierii taxelor pentru producătorii de conținut
10:10 - Time a desemnat cele mai bune seriale TV din 2022 (VIDEO)
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate