Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19: “Trebuie promovată mult mai intens. Motoarele necesită încă foarte multă turare”

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19: “Trebuie promovată mult mai intens. Motoarele necesită încă foarte multă turare”
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a declatrat marți seara că în prezent campania de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 ar trebui ă s edesfășoare mult mai intens. Șeful statului a apreciat că în cele din urmă majoritatea românilor vor ajunge să se vaccineze, deși acest proces nu este unul obligatoriu.

“Campania trebuie promovată mult mai intens. S-a făcut o campanie de promovare, însă aici eu cred că motoarele necesită încă foarte multă turare.

În afară de această campanie care trebuie să vină cu argumente, pentru că mulți români așteaptă argumente și medicale, și științifice, trebuie să existe cu siguranță unele exemple personale. Eu vreau să dau un astfel de exemplu. Sunt convins că vaccinarea este necesară, o voi face în așa fel încât să înțeleagă toată lumea că m-am vaccinat. Dați-mi voi să spun că afimația foarte multe cadre medicale ete destul de relativă. Majoritatea cadrelor medicale s-au vaccinat. Cu siguranță, pe măsură ce campania continuă. mai mulți se vor vaccina.

Sigur vaccinarea nu este obligatorie, nici nu ne dorim. Vaccinarea e organizată pentru toți cetățenii. Cu siguranță, oamenii vor înțelege că asta este soluția și s evor vaccina marea majoritate”, a declarat Klaus Iohannis.

Ultima oră
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei