Klaus Iohannis: Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala, la fel și copiii. Lucrurile merg bine spre foarte bine

Klaus Iohannis: Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala, la fel și copiii. Lucrurile merg bine spre foarte bine
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, Carmen Iohannis, a revenit și ea la catedră, că s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala și că merge la clasă „cu foarte mult entuziasm”. Acesta a mai precizat că elevii ei sunt bucuroși că au revenit la clase, iar condițiile menite să prevină răspândirea infecțiilor cu coronavirus sunt respectate.

Întrebat ce probleme i-a reclamat până acum soția sa, Carmen Iohannis, în legătură cu modul în care se desfășoară anul școlar în plină epidemie de coronavirus, Klaus Iohannis a răspuns: „În primul rând, soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala. Merge la școală acum de câteva zile bune deja cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroși că școala a reînceput. Se respectă toate condițiile și lucrurile merg bine spre foarte bine”.

Șeful statului a precizat că predarea va trece în online în școlile unde se organizează secții de votare pentru alegerile locale. După vot, „toată lumea revine la școală”.

În aceeași conferință de presă, Klaus Iohannis a susținut că revenirea la starea de urgență trebuie să rămâna ultima soluție, atunci când nimic altceva nu mai funcționează.

Acesta a mai precizat că nu vede motive pentru reintroducerea lockdown-ului, situația în care cetățenii sunt nevoiți să rămână case: „ Noi putem să stăpânim răspândirea epidemiei, dacă respectăm acele reguli simple: purtatul măștii, distanța, evitarea aglomerărilor și igiena mâinilor. Sunt lucruri atât de simple”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)