Laura Vicol vine la Parlament cu un ceas de lux Richard Mille de 180.000 de dolari. Deputata PSD a trecut în declarația de avere bijuterii și ceasuri de aproape 800.000 de euro

Laura Vicol vine la Parlament cu un ceas de lux Richard Mille de 180.000 de dolari. Deputata PSD a trecut în declarația de avere bijuterii și ceasuri de aproape 800.000 de euro
Foto: Facebook @ Laura Vicol

Deputata PSD Laura Vicol, președinta Comisiei juridice de la Cameră, vine la Parlament cu un ceas exclusivist Richard Mille, cotat la un preț de catalog de 180.000 de dolari, potrivit G4Media.ro.

Laura Vicol (PSD) vine la Parlament cu un ceas de lux Richard Mille de 180.000 de dolari

Ceasul apare pe mâna Laurei Vicol și în ultimele poze postate pe rețelele sociale și pare a fi un model Richard Mille RM 01 sau RM-037, ambele cotate la cel puțin 180.000 de dolari. De altfel, surse din PSD au confirmat pentru G4Media.ro că până și deputata s-a lăudat colegilor din partid cu prețul de achiziție de mai sus.

Ceasul Richard Mille a devenit cunoscut sub pseudonimul de „ceas al vedetelor”, arată Ziarul Financiar, și conduce de departe segmentul ceasurilor de lux, iar Richard Mille a devenit în ultimii ani cel mai exclusivist brand din domeniu.

Sursa foto: G4Media.ro

Brandul este promovat de nume grele de pe scena globală, cum sunt marele tenismen Rafa Nadal sau cântărețul american Pharell Williams.

În declarația de avere, deputata PSD a spus că deține ceasuri și bijuterii în valoare de aproape 800.000 de euro, pe care le-ar fi achiziționat de-a lungul timpului.

Declarația a fost depusă în iunie 2021 și se referă la anul fiscal precedent. Laura Vicol a raportat un venit anual de 145.960 de lei din activitatea de avocat, venit la care se adaugă cadouri de nuntă și botez a căror valoare cumulată depășește 100.000 de euro. Aceeași declarație de avere arată că indemnizația de parlamentar este de 4.171 de lei pe lună.

Soțul său, Ciorbă Vladimir Răzvan, a raportat un venit anual din salariu în valoare de 275.199 lei, conform aceleiași declarații.

Președinta Comisiei juridice din Camera Deputaților, interceptată în timp ce discuta cu un interlop: „Vorbim acuma când vreau io și cât vreau io”

Laura Vicol, care de-a lungul timpului a reprezentat inclusiv figuri ca fosta șefă DIICOT Laura Bica, respectiv Nuțu și Sile Cămătaru, figurează în rechizitoriul în care au fost trimiși în judecată mai mulți interlopi, în frunte cu Marian Bejan, care este acuzat de proxenetism, șantaj, tentativă de omor și spălare de bani.

Două grupări s-au răfuit în stradă cu săbii și cuțite în ianuarie 2020, iar câteva luni mai târziu Laura Vicol avea să fie audiată ca martor după ce a fost interceptată de DIICOT în timp ce discuta cu Bejan. Deși din discuție reiese că aceștia se cunoșteau, Laura Vicol era avocata unui interlop rival.

Potrivit rechizitoriului citat de Europa Liberă, în aprilie 2020, Marian Bejan a luat legătura cu Vicol și au purtat următoarea discuție:

Marian Bejan: Eu nu vreau să mă suni. Eu vreau să te văd…

Laura Vicol: E, da! Hai!

Marian Bejan: Cum adică, ”E, da! Hai, pa!”?

Laura Vicol: Te vezi cu c****e alea cu care ai stat la masă, nu cu mine. Hai!​

Marian Bejan Băi, mă auzi mă?​

Laura Vicol: Da, te aud.​

Marian Bejan Alea sunt niște fete libere, mă! Nu sunt c****e…​

Laura Vicol: Da! Foarte bine! Bravo!​

Marian Bejan: Tu ești c***ă, dacă ai atitudinea asta și vorbești prost așa și mă, mă superi…”.

Discuția a continuat peste un minut.

Laura Vicol: Deci, ori începi să mă respecți și să-mi vorbești frumos, dacă vrei să mai avem un dialog ori nu mai mă suna… Cum vrei tu!​
Marian Bejan: Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​

Laura Vicol: Eu… Deci eu te respect…​

Marian Bejan: Dacă eu te sun pe tine că mi-e și mie dor de tine… Băi fato, mă asculți?!​

Laura Vicol: Te vorbesc frumos…​

Marian Bejan: Păi, îmi vorbești frumos? Cică: ”Du-te și stai cu c****e ale!” Păi, de ce sunt alea c***e? Ești nebună?!​

Laura Vicol: Bă?! Ce vrei mă de la mine?! Lasă-mă să trimit un mail și te sun imediat.​Marian Bejan: Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​

Laura Vicol: Haide! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram. Pa!​

Marian Bejan: Mă auzi?​

Laura Vicol: Da! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram, te rog!​

Marian Bejan: Nu! Vorbim acuma când vreau io și cât vreau io!..